-
Woensdag 21/08/2024 18:00
Start To Grill – Let’s get started Nog 4 plaatsen -
Woensdag 28/08/2024 18:00
Ofyr Fire Class I – Start the fire VOLZET -
Donderdag 29/08/2024 18:00
Become A Pitt-master – The Perfect Pizza VOLZET -
Donderdag 05/09/2024 18:00
Kamado Discovery – Basic VOLZET -
Zaterdag 07/09/2024 11:00
Become A Pitt-master – Streetfood op de BBQ VOLZET -
Donderdag 12/09/2024 18:00
Become A Pitt-master – Let’s play with fire Nog 7 plaatsen -
Donderdag 19/09/2024 18:00
Ofyr Fire Class II – Keep the fire burning VOLZET -
Zaterdag 21/09/2024 00:00
Start To Grill – Become a PITT-master Nog 12 plaatsen -
Woensdag 25/09/2024 18:00
Become A Pitt-master – Fingerfood Nog 4 plaatsen -
Donderdag 03/10/2024 18:00
Kamado Discovery – Next Steps Nog 3 plaatsen -
Woensdag 09/10/2024 18:00
Become A Pitt-master – Feels like Chicken tonight Nog 12 plaatsen -
Donderdag 10/10/2024 18:00
Become A Pitt-master – The Perfect Pizza Nog 2 plaatsen -
Zaterdag 12/10/2024 11:00
Become A Pitt-master – Meatlovers VOLZET -
Donderdag 17/10/2024 18:00
Become A Pitt-master – Let’s get wild Nog 1 plaats -
Donderdag 24/10/2024 18:00
Kamado Discovery – Expert Nog 12 plaatsen
Become a PITT-master
Word een echte PITT-master met onze ruime keuze aan workshops, masterclasses en demo’s. De PITT-crew dompelt je graag onder in de leuke wereld van het buiten koken, van beginner tot een echte PITT-master. Wij leren je de diverse technieken, de werking, met bruikbare tips en tricks en uiteraard lekker eten klaar maken.
Je zal steeds koken op de beste toestellen met een volledig gamma aan accessoires. Je moet gewoon afkomen en beginnen genieten, wij zorgen voor de rest!
Om jullie een topervaring aan te bieden werken we ook graag samen met onze partners. Voor het vlees is enkel de beste slager van België goed genoeg, slagerij Mortier mag zich de beste beenhouwer van België noemen tot 2025! Voor de heerlijke wijnen werken we graag samen met Lambrecht wijnen.